Las Venturas Police Department - Regulament Intern

In jos

Las Venturas Police Department - Regulament Intern

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin Aug 10, 2018 9:42 pm

Sunteți obligați sa respectați Regulamentul serverului, Regulamentul Politiei cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
- NU reclamați un coleg din Police Department sau orice alt departament ( FBI, NG ) pe site, în schimb trimiteți un PM liderului sau contactați-l în joc pentru a rezolva problema. - (sancțiune: faction warn).
- în lipsa Liderului sunteți obligați sa ascultați de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteți obligați sa ascultați de cel mai mare în rank. - (sancțiune: faction warn).

- Sunteți obligați sa ascultați în totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sancționați după caz, putând fi chiar demiși.
- Pentru nelămuriri, propuneri sau probleme veți anunța liderul sau subliderul.

- Nu lasati mai mult de 2 reply-uri la posturi - (sancțiune: faction warn).

- Nu cereți rank liderului sau subliderului. - (sancțiune: faction warn).

- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distracție. Sancțiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.

- În funcție de gravitatea faptei, liderul sau subliderul își rezerva dreptul sancționa un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fără FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel puțin 2 săptămâni in facțiune -) pentru încălcarea regulilor scrise și nescrise.

- O dovada este valabila 3 zile. Nu sancționați jucătorii daca dovada voastră este mai veche de 3 zile. O reclamație nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteți da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.

- Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au făcut cerere de concediu sau nu au anunțat liderul printr-un PM pe forum vor fi demise!

- Este interzis sa permiteți unei alte persoane in afara de dumneavoastră sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveți voie sa puneți pe altcineva sa va facă raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

- Un membru PD/FBI care este înconjurat/atacat de mai mulți deținuți in jail si nu are alta cale de scăpare poate folosi comanda [/punish nume 50] pentru a scapă. Obligatoriu 50 secunde!

- Orice polițist care va fi prins încălcând regulile de circulație va plăti o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plătește va primi Faction Warn.Comportament si limbaj- Respecta colegii din departamente și restul jucătorilor de pe server.

- Nu vă certați pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave. - (sancțiune: faction warn).

- Acest departament este unul cât se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

- Nu aveți voie sa favorizați/faceți discriminări între jucători, indiferent ca va este prieten sau dușman. - (sancțiune: faction warn).

- Se vor acorda sancțiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care caută cearta nu merita sa rămână în acestea.

- Nu vă este permis să mergeți [/DUTY] ON în cazinouri pentru a juca barbut. - (sancțiune: faction warn).Ședințe și Antrenamente- Ședințele și antrenamentele se vor anunța cu 48 de ore înainte în topicul Anunțuri importante / Important announcements

- Cine întârzie la ședința / antrenament va veni în Armoury / Sala de ședințe, fără a face gălăgie pe chat sau pe [/r].

- În timpul ședințelor sau antrenamentelor veți opri telefoanele și veți asculta de Lider, Sublider sau antrenor până când acesta vă va da voie să vorbiți.

- Dacă întârziați la antrenament / ședința, puteți veni în primele 10 minute, fiind sancționați cu un Avertisment Verbal. Dacă întârziați mai mult de 10 minute, sancțiunea este Faction Warn și sunteți excluși din antrenament.

- Cine vorbește neîntrebat la ședințe sau antrenament va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmând ca la cea de a doua să fie exclus de la activitate și să primească Faction Warn.

- Aveți voie sa faceți 2 învoiri la antrenament și 2 la ședința pe lună. Cine încalcă această regula primește sancțiunea corespunzătoare.
Amenzile- Un polițist poate amenda un civil dacă infracțiunea comisa nu este atât de grava încât jucătorul sa ajungă în Jail. Odată ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj de culoare albastra cu numele polițistului, suma și motivul amenzii. Dacă civilul nu plătește amenda pe loc ( refuza sau fuge ), polițistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda” cu drept de predare. În cazul în care civilul nu are suficienți bani la el pentru a plăti amenda, polițistul are dreptul de a-l duce la un ATM sau la Banca pentru a scoate suma necesara plătirii amenzii. Dacă

acesta refuza, polițistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda”. Dacă jucătorul nu are destui bani nici în banca pentru a plăti amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neplata amenda".

- Amenzile se adună, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 600$ ) + faruri oprite ( 720$ ) suspectul va fi amendat cu 1320$.

- Nu aveți voie să amendați un jucător căruia i-ați acordat wanted 2 "Neconformare Ordin". Aceasta regula se aplică și în cazul jucătorilor care părăsesc server-ul și primesc automat wanted 2 "Deconectare în urmărire".

- Nu aveți voie să amendați jucătorii aflați în Jail.* Amenzile se dau în funcție de level-ul celui care a comis infracțiunea. Spre exemplu:
- Dacă prindeți un civil cu levelul cuprins intre 1 și 3 nu ii dați amenda și nu îi confiscați licența auto (dacă este cazul).
- Dacă prindeți un civil cu levelul cuprins intre 4 și 7 va plăti 50% din amenda.
- Dacă prindeți un civil cu levelul cuprins intre 4 și 7 căruia trebuie sa-i suspendați licența va avea dreptul sa aleagă intre suspendarea licenței de condus și amenda 50%.
- Dacă prindeți un civil cu levelul 8+ îi dați amenda maxima (în funcție de caz).! Detalii privind amenzile găsiți în topicul Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code ListCondusul- Se consideră condus neregulamentar atunci când jucătorul trece cu mașina în proporție de 80% sau mai mult pe celălalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este și atunci când acesta folosește iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuză că nu a circulat pe contrasens.

- Se consideră condus regulamentar atunci când acesta este în totalitate pe banda sa sau chiar când trece foarte puțin pe banda opusa.

- Se consideră condus regulamentar atunci când acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.

- Se consideră tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.

- Se consideră încurcarea celorlalți participanți în trafic atunci când jucătorul lovește intenționat și îî repetate rânduri alți jucători cu mașina sa.

- În caz ca prindeți un membru FBI / NG pe contra sens ( cu mașina de civili ) nu aveți voie sa ii confiscați licența de condus. Îl trageți pe dreapta și faceți o poza la [/wanted] iar dacă aceasta spune ca e după un suspect fără drept de predare sunteți obligați sa folosiți comanda [/mdc]. Dacă nu este după un suspect fără drept de predare ii trimiteți un PM cu dovezile liderului respectiv și va fi sancționat cu Faction Warn.

- Membrii PD dacă vor fi prinși pe contra sens cu o mașina de civili fără nici un suspect fără drept de predare în lista vor fi sancționați cu AV / FW.

- Pentru membrii departamentelor FBI / NG ce încalcă regulile de circulație nejustificat se percepe o amenda de 2.000$ (2x amenzi de 1.000$).

- Nu aveți voie sa stați la panda pentru a confisca carnete in alte orașe. O excepție de la regula poate fi doar atunci când sunteți în trecere. Dacă dovezile pe care le aveți dovedesc că nu erați doar in trecere, sunteți sancționat. - (sancțiune: faction warn).

- Nu aveți voie să confiscați carnetele de condus pentru cele mai banale motive.

- Nu aveți voie să confiscați licențele jucătorilor AFK (pe ESC sau /sleep). Dacă un jucător se afla AFK în Jail NU aveți voie să îi confiscați licența!- (sancțiune: faction warn).

- Atunci când sancționați pe cineva ( orice sancțiune ) sunteți obligați sa-i spuneți și motivul.Parcarea- Se consideră parcare neregulamentara atunci când jucătorul lasă mașina cu majoritatea suprafeței sale în drum pentru a încurca traficul.

- Se consideră parcare neregulamentara atunci când jucătorul se afla în mașina și staționează în drum mai mult de un minut, astfel încurcând traficul.
- Se consideră parcare regulamentara atunci când acesta se oprește cu mașina în proporție de 80% sau mai mult pe trotuar sau alt loc special amenajat. Atâta timp cât nu se afla în drum și nu încurca traficul se poate considera parcare regulamentara.Radarele- Jucătorii ce încalcă limita cu 1-2 km nu vor fi sancționați.Somațiile- Nu faceți spam când somați un jucător. Între somații trebuie să existe minim 3 secunde.
- Orice somație trebuie să fie pe nume (level 1+).- Minimul de somații este 3, însă suspectul poate fi sancționat cu wanted și după mai puțin de 3 somații, atâta timp cât sunteți siguri de faptul că suspectul a văzut somațiile.

- În cazul în care trebuie sa trageți pe dreapta un jucător care are wanted sunteți obligați să folosiți [/ms].

- Dacă un jucător aflat pe G într-o mașină condusă de un suspect cu wanted trage asupra polițiștilor aflați în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somații.

- Dacă un jucător intervine atunci când un polițist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu mașina în repetate rânduri sau lasă mașina pe polițist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenția de a ajută suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somații.

-Șoferul unui vehicul în care se află un suspect cu wanted nu va fi somat ci se va soma doar suspectul cu wanted. Dacă șoferul nu oprește când suspectul este somat acesta riscă să primească complice fără alte somații.Tratarea civililor și a începătorilor- Se consideră civil orice membru care nu face parte din: PD, FBI, NG.

- Nu aveți voie sa omorâți un civil dacă acesta vă cere sa faceți asta sau sa cereți sa fiți omorât de către unul. Puteți cere acest lucru unui coleg din departamente sau să vă sinucideți. (sancțiune: avertisment verbal).

- Un membru PD / FBI / NG nu are voie să ceara ajutorul sau să fie ajutat, în nici un fel, de către un civil în urmărirea suspecților cu sau fără wanted. Dacă aveți nevoie de ajutor cereți-l celorlalte departamente, nicidecum civililor. (sancțiune: avertisment verbal).

- Membrilor Tow Truck Company care se află în procesul de tractare a unui mașini și au girofarul aprins nu l-i se va confisca licența de condus pentru condus neregulamentar. Aceasta regula se aplică doar pe durata tractării vehicului.

- În caz ca un membru din Paramedics încalcă limita de viteza / merge pe contrasens, polițistul este obligat să aibă dovezi cum că medicul respectiv nu se afla în misiune (nu are girofarul pornit). Dacă medicul respectiv se afla într-o misiune nu aveți voie sa-l sancționați.

- Jucătorii de level 8+ care au pe G un alt jucător fără drept de predare vor fi somați o singura data sa folosească comanda [/eject] pe jucătorul fără drept. Dacă nu se conformează în 15 secunde vor fi sancționați cu Wanted 6 "Complice".

- În cazul în care jucătorul aflat pe G a evadat din închisoare șoferul va primi automat Wanted 6 "Complice" fără somații.

- Jucătorii cu level 8+ care pătrund în garajele departamentelor ( trec de poarta de fier ) sau în Area 51 vor primi wanted 2 "Teren Guvernamental" fără somații.

- Jucătorii cu level cuprins între 1 și 4 vor primi maxim wanted 1, indiferent de faptă.

- Jucătorii cu level 5+ vor primi sancțiunea maximă, în funcție de caz.

- Vă este interzis să opriți un jucător care muncește la job pentru un control de rutina. Îl puteți opri ( și sancționa ) în cazul în care a încălcat regulile de circulație sau dacă are wanted.

- Este permis să le acordați wanted ( Civil Attack / Civil Kill ) jucătorilor aflați într-un Clan-Zone sau sa le confiscați armele, cu condiția ca unul dintre membrii clanului care este pe turf să aibă wanted.

*Aceasta regula se aplică numai in cazul celor care fac parte dintr-un clan oficial

*În cazul În care sunteți atacați / omorâți de un jucător aflat în Clan-Zone aveți voie să-l sancționațiTratarea și arestarea suspecților

- Un polițist are dreptul de a aresta suspecții cu wanted 1 și 2 care se predau la acesta.

- Un polițist poate aresta suspectul căruia i-a dat wanted indiferent de wantedul pe care l-a dat, cu condiția sa aibă drept de predare.

- Un polițist are obligația de a ceda suspectul căruia i-a dat wanted atunci când polițistul este la o distanță mare de suspect iar suspectul este în custodia altcuiva.

- Un membru Police Department are obligația de a folosi comanda [/su] cu motivele prevăzute în Wanted List.

- Este strict interzis pentru un polițist să sune suspectul și să-l întrebe dacă se predă.

- Nu se dă wanted cuiva AFK decât dacă acesta deține droguri.- Este interzis să dați [/clear] cuiva fără sa anunțați pe [/d] un motiv bine întemeiat.

- Un polițist are obligația de a aresta orice civil care are wanted cu drept de predare. Polițistul are dreptul de a omorâ orice civil - chiar dacă acesta se afla în Safe Zone - dacă respectivul nu dorește să se predea sau nu are drept de predare. În cazul în care polițistul este atacat de un grup de persoane, acesta este obligat să ceara întăriri pe [/d], [/r] sau prin comanda [/backup].

- Nu aveți voie să stați la hq-urile mafiilor (curtea HQ-urilor) fără un scop anume ( dm in hq, runner in hq cu complici etc. ) și să confiscați obiecte.

- Este interzis să confiscați armele unui jucător care se afla în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu va ataca sau le folosește pentru a ataca alți jucători.

- Este interzis să confiscați armele unui suspect dacă acesta nu are drept de predare.

- Este permis să confiscați armele unui suspect cu drept de predare, dacă acesta le ține la vedere sau atacă alți jucători.

- Este interzis sa folosiți [/call 112] atunci când cineva va fură mașina sau vă omoară. Folosiți [/su].

- Pentru a-i acorda wanted 1 "furt" unui jucător, acesta trebuie să vă fure mașina de minim 2 ori. Aceasta regula se aplica numai în cazul mașinilor departamentelor.

- Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 4 ori sau să tragă cu arma în voi.

- Nu aveți voie să acordați wanted-ul "Cop Attack" jucătorilor care vă atacă în Safe-Zone. Le puteți confisca armele. În cazul În care va aflați într-o mașina și sunteți atacat puteți sancționa civilul cu wanted-ul "Cop Attack".

- Dacă cineva încalcă regulile de circulație și NU are drept de predare polițistul nu are voie să îl sancționeze.

- Dacă un jucător are pe G un suspect evadat din închisoare șoferul va primi wanted 6 "Complice" fără somații.

- Dacă un jucător are pe G un suspect cu wanted 1+ care trage în polițiști șoferul va primi wanted 6 "Complice" ( fără somații ).

- În cazul în care sunteți atacați sau omorâți de un suspect, indiferent de locul în care vă aflați ( Jail/HQ/Garaj/Altă zonă ), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill.

- NU este suficienta o poza cu [/call 112] pentru a dovedi ca un jucător v-a omorât. Datorita unor buguri sau a a unor abuzuri, sunt necesare mai multe dovezi, care prezintă situația înainte de crima. Vă sugerez să filmați întreaga situație.

- Nu aveți voie să acordați wanted fără drept de predare unui jucător care nu are drept predare.

- Dacă un suspect ( cu drept de predare ) este AFK on wanted ( pe ESC ), îl somați, anunțați pe [/d] că este AFK, iar după 3 minute îl puteți omori.Observații:- dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se predă, atunci polițistul are dreptul ( doar ) să-l omoare.

- dacă suspectul spune că nu se predă, atunci polițistul are dreptul ( doar ) să-l omoare.

- dacă suspectul spune că se predă iar apoi fuge pe jos de polițist, atunci polițistul are dreptul ( doar ) să-l omoare.

- dacă suspectul spune în prima fază că nu se preda sau fuge pe jos de polițist, iar mai apoi se răzgândește și dorește sa se predea, polițistul are dreptul (doar) să-l omoare.

- dacă suspectul spune că se preda, iar apoi ataca polițistul, atunci polițistul are dreptul ( doar ) să-l omoare.

- dacă suspectul spune că nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci polițistul are dreptul să-i dea wanted pentru „Runner”.

- dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se preda și fuge cu un vehicul, atunci polițistul are dreptul să-i dea wanted pentru „Runner”.

- dacă suspectul spune că se predă iar apoi fuge cu un vehicul de polițist, atunci polițistul are dreptul să-i dea wanted pentru „Runner”.

- dacă suspectul ucide un polițist, atunci acesta va primi wanted cu motivul „cop kill” automat fără drept de predare.

- dacă suspectul are wanted ( 1+ ) și ataca un polițist, atunci acesta își va pierde dreptul automat și va fi omorât pe loc.ATENȚIE: Suspect ( in acest caz ) = orice civil cu wanted 1+.! Detalii privind nivelurile de wanted găsiți in topicul Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code ListLicența Auto

--- se confiscă pentru următoarele:

   depășire viteză legală între 50-100km/h - 2 ore
   codus neregulamentar, deranj trafic, parcare neregulamentară sau folosire NOS - 3 ore
   depășire viteză legală peste 100km/h - 4 ore
   repetarea unei fapte precizată anterior în timp ce are deja suspend primit (în minutele rămase după suspend) - 5 ore
   condus cu o alcoolemie de 3.0 - 1 oră.

--- regula legată de confiscarea licenței auto pentru depășirea limitei de viteză este valabilă doar pentru jucătorii cu nivelul minim de 8.

Materialele și licența de materialeUn polițist are dreptul să confiște materialele, licența și să sancționeze cu amenda atunci când acestea sunt folosite pentru crearea sau vinderea diferitelor arme. În cazul în care un civil folosește materiale, polițistul are următoarele obligații:
-cei cu level 1 - 9 ( inclusiv ) au de ales dintre amenda specifică sau confiscarea materialelor.

* În cazul jucătorilor de level 1-3 nu se va acorda amendă, iar în cazul celor de level 4-7 amenda va fi de 50% din prețul amenzii.
-cei cu level 10 - 19 ( inclusiv ) li se vor confisca direct materialele.
-cei cu level 20+ li se vor confisca atât licența de materiale cat si materialele.Daca un civil deține materiale, dar nu are licența pentru ele acesta va fi sancționat cu o amenda in valoare de 120$ "materiale fără licența" + confiscarea materialelor.Eventuri- Un polițist poate participa la evenimentele organizate de către un ADMIN sau la evenimentele organizate de un jucător cum ar fi: simon spune, trivia, race (atâta timp cat circula corect), stunt, găsește locația, event deagle, event find and kill etc.

- Membrii departamentelor nu au voie să participe la noua activitate a clanurilor ( graffiti ).
Joburi

- Este interzis să aveți asupra voastră materiale, droguri sau alte obiecte ilegale. (sancțiune: avertisment verbal la prima abatere, faction warn dacă continuă).Accept Lawyers- Membrii de rank 3+ pot vinde accept lawyers avocaților, astfel dând-și acordul în vederea scoaterii din jail a unor jucători.

- Nu există preț universal pentru [/lawyer], ci fiecare va negocia cu cumpărătorul un preț propriu, în limitele stabilite de script.

- Un accept lawyer este echivalentul a 15 puncte de accept, acestea fiind primite la fiecare PayDay.Mașinile departamentelor- Nu folosiți vehiculele de politie în scopuri personale, în caz contrar veți fi sancționați cu FW. (exista mici excepții în care se pot folosi)
- Police Infernus va fi folosit pentru Rutiera și în cazuri speciale va putea fi folosit și pentru Criminalistica ( S.W.A.T )

Puteți vedea lista cu rank-ul necesar pentru a conduce o mașina apăsând pe "Spoiler":
 Reveal hidden contents

Raportul de activitate- Pe lângă vechime aveți nevoie si de un anumit număr de rapoarte de activitate pentru avansarea în rank.Rank 1 - Îl primești la intrarea in departament

Rank 2 - Minim 3 rapoarte de activitate

Rank 3 - Minim 8 rapoarte de activitate

Rank 4 - Minim 16 rapoarte de activitate

Rank 5 - Acest rank face parte din administrația facțiunii și este acordat pe baza unor criterii speciale.

- Rapoartele de activitate ce depășesc 200 de puncte în cadrul echipei SWAT și 150 de puncte în cadrul echipei Rutiera vor fi premiate cu scăderea unui raport obligatoriu pentru avansarea în rank. Astfel, în loc de minim trei rapoarte de activitate pentru rank-ul de Detective, iți vor trebui numai două.! Mai multe detalii despre rapoarte găsiți in topicul Police Department - Raport de activitate / Activity reportComenzile Police Department[/r <text>] = Vorbești cu colegii din PD.
[/d <text>] = Vorbești cu colegii din celelalte departamente (LSPD / LVPD /  FBI / NG).

[/m <text>] = Transmiți un mesaj pe o raza mai mare atunci când ești în vehiculul de politie.

[/so] = Somezi un jucător pe nume fie să se predea, fie să tragă pe dreapta.
[/su] = Dai wanted unei persoane.
[/mdc (id>] = Verifici infracțiunile unei persoane.
[/arrest <nume/id>] = Arestezi o persoană.
[/duty] = Ai acces la toate comenzile PD.
[/wanted] = Arată toți suspecții cu wanted de la 1 la 6.

[/nearwanted] = Arată suspecții cu wanted din vecinătatea ta.
[/cuff <nume/id>] = Legi suspectul în vehicul și în afara vehiculului când acesta are /handsup.
[/tazer] = Montează tazer pe un pistol.
[/punish <id/nume>] = Imobilizează un player aflat în jail.
[/backup] = Este un mesaj de ajutor trimis la toți membrii departamentelor.
[/cbackup] = Ștergi mesajul /backup.
[/frisk <id/nume>] = Controlezi un jucător.
[/confiscate <id/nume> <object>] = Confiști un anumit lucru de la un jucător. Licențele pot fi confiscate de la rank 1,
[/ticket <id/nume> <suma> <motiv>] = Amendarea unui jucător.
[/gov <text>] = Trimiți un mesaj pe care îl poate vedea toată lumea. ( Rank 5+ )
[/ram] = Intri cu forța într-o casa sau HQ.
[/startradar <limita>] = Pornești radarul.
[/stopradar] = Oprești radarul.
[/fvrespawn] = Respawnezi mașinile facțiunii ( Rank 5+ )

[/gmotd] = Afișează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider

[/members] = Afișează toți membrii online


Ultima editare efectuata de catre Seraphim in Sam Aug 11, 2018 8:13 pm, editata de 1 ori (Motiv : Modificare regulament)

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum